Opskriften har været den samme i generationer, den forudsætter produkter af høj kvalitet, og den er selvfølgelig hemmelig.

 

Denne typisk håndlavede kage med sin karamelliseret overflade og den bløde kerne, smagsat med vanilje og en lille smule rom, bages i en støbejernform af kobber.

 

Selv om den nøjagtige opskrift forbliver hemmelig, kan det oplyses at hovedingredienserne i en Canelé er: Mel, æg, mælk, sukker, vanilje og rom. Disse råvarer er valgt med stor omhu.

 

Vore Canelés indeholder ikke kunstige stoffer, konserveringsstoffer eller tilsat gelatine. De vil helst ikke i køleskab. De kan holde sig 1-2 dage, når de opbevares tørt og i rumtemperatur.

 

Kagerne kan nydes på et hvilket som helst tidspunkt af dagen og sammen med mange forskellige slags drikke. En Canelé passer perfekt til en god kop kaffe eller en kop te. Den passer også vældigt godt til et glas Champagne, til et glas tør hvidvin eller et glas Cognac.

 

Endnu en god side ved Canelé er dens alsidighed. Den kan serveres til morgenmad eller til middag og som en appetitvækker eller en dessert.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Contact

(+45) 42.72.46.92

caneledejean@gmail.com

CVR 39301636