Canelé DEJEAN er et firma som er grundlagt af Franck Dejean, som kommer fra Toulouse i Sydvest-Frankrig

 

”Jeg har en Master grad i vin- og brændevin med økonomi fra Bordeaux, hvor jeg også lærte at sætte pris på denne legendariske kage. Under mit ophold i denne verdens vin-hovedstad lærte jeg om og erfarede de mange gastronomiske specialiteter og fornøjelser som regionen har at byde på: Fantastiske vine, Cognac, østers og Canelé. Det var denne sidste specialitet som jeg virkelig blev begejstret for. Ind imellem alle kurserne og smagningerne, gjorde jeg min opskrift bedre, og specielt teknikken med at bage dem sådan at kagerne får den fine, sprøde overflade.

 

Det som til syvende og sidst gjorde at jeg blev begejstret for dette ædle produkt, var dets enkelhed og autenticitet: Ingen ændring af opskriften i århundreder, førsteklasses ingredienser og ønsket om kvalitet uden store forandringer.

 

Efter at jeg flyttede til København, kunne jeg ikke finde Canelé nogen steder. Derfor begyndte jeg at lave dem selv. Lidt efter lidt dukkede tanken op om at introducere denne kage for danskerne, som altid er glade for, og nysgerrige efter, at prøve nye franske, kulinariske produkter.”

 

Bestil din egen Canelé de Bordaux!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Contact

(+45) 42.72.46.92

caneledejean@gmail.com

CVR 39301636